Project 2 Interactive floor

Samenwerking 

Kasteel Doornenburg

Lumen in art bv

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

#lumeninart

© 2019 by Social Skills & Events

Kunstenaars

Project 2 Interactive floor

by DMC (Dutch Motion Collective) Nederland

 

DMC is een samenwerking tussen Michiel ten caten, Coen van Tartwijk & Sjors van der Werff. Ze hebben elkaar gevonden door de gedeelde passie voor lichtkunst en bundelen hun krachten van hun verschillende achtergronden om samen te komen vanuit de stad van licht van Europa; Eindhoven, om te komen tot onderscheidend en uniek werk. Elk lid van DMC heeft zijn eigen specialiteit en jarenlange internationale ervaring op het gebied van lichtkunst. Ze waren onder andere actief op festivals in Eindhoven, Amsterdam, Breda, Gent, Cascais, Jeruzalem, Algiers, en Brescia.

Interactive Floor

 

DMC heeft een interactieve vloer ontwikkeld die ze op ieder lichtfestival weer op een andere manier invullen. Het thema is bepalend voor de ontwerpen die ze laten bewegen op de vloer. DMC heeft een passie om de bezoekers te laten spelen met het licht. Zo is iedere bezoeker verantwoordelijk voor een tijdelijk ontwerp. Met meerdere bezoekers tegelijk zijn ze allemaal verantwoordelijk voor het nieuw ontstane ontwerp welke zichtbaar wordt.

Het is geweldig om te zien hoe de bezoekers reageren op deze interactiviteit. De bezoekers worden even meegenomen in een spel wat onder hun voeten ontstaat.